TUINEN Luk Dirkx

Het blijft spannend... Het eerste contact, het eerste bezoek, en dan steeds weer opnieuw dat witte blad dat roept om ideeen. Wat is er mooier dan steeds weer dat avontuur te mogen beleven, telkens verrijkt met vorige ervaringen? Ik heb hier m'n ding gevonden en geniet nog steeds van het ontwerpen, het geven van advies en het luisteren naar de klant. Architectuur heeft me altijd geboeid. Oogstrelend vind ik het, al die mooie gebouwen... Pas later ontdekte ik dat er ook tuinen werden ontworpen, met minstens evenveel passie. Deze passie werd ook de mijne. de grillige weg die ik afliep, zorgde voor 25 jaar praktische en evenveel theoretische kennis. Het pakket is groot. En het verlangen blijft. Om kennis te delen, en te vergaren. Steeds meer.

Quisque commodo quam

Vestibulum augue ex, finibus sit amet nisi id, maximus ultrices ipsum. Maecenas rhoncus nibh in mauris lobortis, a maximus diam faucibus. In et eros urna. Suspendisse potenti. Pellentesque commodo, neque nec molestie tempus, purus ante feugiat augue.

first service
second service

Maecenas eu purus eu sapien

Sed vitae felis in lorem mollis mollis eget in leo. Donec commodo, ex nec rutrum venenatis, nisi nisl malesuada magna, sed semper ipsum enim a ipsum. Aenean in ante vel mi molestie bibendum. Quisque sit amet lacus in diam pretium faucibus. Cras vel justo lorem.